Újdonságok


2023

Rengeteg újdonsággal jelentkezünk ezen a héten, melyek segítik a ConvKit hatékonyabb használatát.

Widgetek másolása és használata

Sok ügyfelünk kivánsága volt a widget másolás funkció. Amennyiben meglévő saját widgetek közül szeretnéd újra felhasználni valamelyiket, immár lehetőség van a régi widget másolására is az új kampányodba. Ebben az esetben egy teljesen új widget pédány jön létre az új kampányodban és szabadon módosíthatod. Amennyiben azonban csak használni szeretnéd egy régi widgetedet, úgy nem jön létre új példány, hanem minden kampányodban ugyanaz a widget lesz használva.

FIGYELEM! Ebben az esetben akármelyik kampányodban is módosítod a widgeted, úgy az a másik kampányodban is meg fog változni.

Widgetek cseréje

Újra lehetőséged van lecserélni a widgetedet egy kampányodban, amennyiben az még nem publikált. A funkciót eléred a widget szerkesztő felületről.

Input mezők formázása

Immár lehetőséged van az input mezők megjelenítését is szabályozni, hogy a weboldalad stílusához minél inkább hasonló widgeteket hozhass létre. Természetesen külön szabályozhatod az input doboz, a benne lévő szöveg, illetve az inputhoz tartozó címke formázását is.

Input formázás

 


Feliratkozás widgetek

Rengeteg új widgettel bővült a kínálatunk. Most már képes vagy feliratkozás widgeteket is létrehozni, amivel változatos kampányokat vagy képes futtatni így növelve a feliratkozási listáid nagyságát. Ízelítőül néhány widget a kínálatból:

  • Hírlevél feliratkozás widget

  • Promóciós anyag letöltés widget

  • Hogyan talált ránk widget

  • Kupon kampány feliratkozó widget

A form alapú widgetek kínálata hétről hétre nőni fog terveink szerint.

Hírlevél feliratkozás

 


URL alapú szűrés

Új prémium szolgáltatásokkal bővült a megjelenési hely testreszabása és a widget targetálása szekció.
Most már URL szabályok alapján is meghatározhatod, hol jelenjenek meg a kampányaid. A ConvKit teljeskerű szűrési szabályrendszert biztosít a minél pontosabb oldalmeghatározáshoz. Bővebb információt az URL alapú szűrést bemutató oldalunkon találsz bejelentkezés
után.

URL alapú szűrés